Sådan logger du på klubintranetSystemet tilbyder klubberne i Y’s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer der er i klubben.


Ideen med systemet er at klubbens administrator kan oprette en række mapper og under- mapper der passer ind i klubbens struktur. F.eks. en mappe der hedder ”udvalg” og inde i den lave en mappe der hedder ”programudvalg”. I undermappen placeres så de dokumenter og andre filer der vedrøre dette udvalg.


Det er ikke muligt at linke til filerne ude fra jeres hjemmeside, da filerne ligger bag login og derfor ikke kan linkes til.

 

Login til klub intranet.

For at logge ind skal du benytte det brugernavn og password som du har fået tilsendt i en e-mail fra Y’s Men Region Danmark primo november 2010.

Hvis du ikke har fået tilsendt et password kan du

 på den side hvor du logger ind få tilsendt et password ved at klikke på ”Har du glemt dit kodeord”. Her skal du indtaste dit medlemsnummer og får derefter sendt et link i en e-mail som giver mulighed for at ændre dit password.


Kan du ikke huske dit medlemsnummer så kan du søge på medlemmer ved at taste dit telefonnummer ind, derefter kommer dit medlemsnummer.


Har du mistet dit password kan du ligeledes få et nyt password ved at følge ovenstående vejledning
.


Adgangen til klubintranettet findes på adressen:

www.ymen.dk/klubintranet